Σχετικά με Εμάς

Η StReCon Design είναι μια τεχνική εταιρεία που έχει ως κύριο στόχο την Αντισεισμική Αξιολόγηση – Προστασία – Επισκευή – Ενίσχυση υφιστάμενων κατασκευών.

Τι Κάνουμε

Μη Καταστροφικοί Έλεγχοι Αντοχής

Στατικές Μελέτες Αποτίμησης & Ενίσχυσης

 

Αποκατάσταση – Ενίσχυση Υφιστάμενων Κατασκευών

Διαχείριση Κατασκευαστικών εργασιών

Η Εταιρεία

Η εταιρεία StReCon Design είναι μια τεχνική εταιρεία που αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων Μηχανικών με κύριο αντικείμενο την Αποκατάσταση – Επισκευή – Ενίσχυση, καθώς και την Δομητική Αξιολόγηση & Διερεύνηση σε υφιστάμενες κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα, Φέρουσα Λιθοδομή αλλά και Δομικό χάλυβα.

Δραστηριοποιείται ήδη από το 2006 κυρίως στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Αντισεισμικής Προστασίας – Πρόληψης Αξιολόγησης Αποκατάστασης & Ενίσχυσης σε υφιστάμενες κατασκευές. 

“Στόχος της StReCon Design είναι να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες τόσο στο πεδίο των Μη Καταστροφικών Ελέγχων & της Αντισεισμικής Αξιολόγησης όσο και στο πεδίο των Μελετών Στατικής Επάρκειας & Επισκευών – Ενισχύσεων των υφιστάμενων κατασκευών, κάνοντας χρήση τεχνολογιών αιχμής.”

Η Φιλοσοφία Μας

9

Επιστημονικό Υπόβαθρο

Άριστη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της εταιρείας και των συνεργατών της.

9

Εμπειρία & Ποιότητα

Πολυετή εμπειρία στο χώρο αυτό και αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα της δουλειάς.

9

Τεχνολογική Αιχμή

Χρήση νέων τεχνολογιών και αναζήτηση καινοτόμων λύσεων ως βασική φιλοσοφία της εταιρείας.

Χρόνια Λειτουργίας

Ολοκληρωμένα Έργα

Έργα υπο εξέλιξη

συνεργαζομενεσ εταιρειεσ

Υπηρεσίες

Μη Καταστροφικοί  Έλεγχοι Αντοχής σε υφιστάμενες κατασκευές με σκοπό την αναλυτική και εμπεριστατωμένη προσέγγιση και Αντισεισμική Αξιολόγηση του δομικού φορέα.

Εκπόνηση Στατικών Μελετών – Επίβλεψη & παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για έργα Αποτίμησης & Ενισχύσεων υφιστάμενων κατασκευών, αλλά και για έργα που έχουν υποστεί βλάβες από σεισμό και πυρκαγιά. 

Αποκατάσταση–Επισκευή–Ενίσχυση–Προστασία σε υφιστάμενες κατασκευές εφαρμόζοντας τις πιο εξελιγμένες τεχνικές στο χώρο αυτό, με στόχο την ενίσχυση και προστασία του υφιστάμενου δομικού φορέα.

Διαχείριση & Διοίκηση (Project Management) της κατασκευής ενός έργου.  Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο κόστους και τον χρονικό προγραμματισμό κτιριακών έργων.

Συνεργασίες

Η εταιρεία συνεργάζεται με διαπιστευμένα κρατικά επιστημονικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα οπως ο Δημόκριτος ΕΚΕΦΕ, ΚΕΔΕ, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καθώς και την Πολυτεχνική Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και με πλήθος ατόμων του Τεχνικού – Επιστημονικού κόσμου. 

Τέλος, η εταιρεία κατέχει πιστοποίηση από κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των υλικών προστασίας & ενίσχυσης όπως η Sika HellasSintecno, αλλά και από διαπιστευμένους διεθνείς οργανισμούς όπως η TUV Austria Hellas σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015. 

Επικοινωνία

Ελευθερίου Βενιζέλου 168, 176 75, Καλλιθέα

+30 210 67 72 899, +30 697 462 18 17